csik1

Rádió riportok

Általában az az ember jut a legmesszebb, aki hajlandó merni és csinálni. Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól.”
Dale Carnegie

 

Megtiszteltetés volt a számunkra a rádióban való szereplés lehetősége, köszönjük a kiváló riporterek, szerkesztők támogatását!

    • Az ÉRD FM rádió „Köztünk marad” szolgáltató magazin műsorában Vultur Csaba kérdezett arról, hogy hogyan találkoznak a munkavállalók a TOP 10 állással, hogyan növelhetik az esélyeiket a hazai munkaerőpiacon.

Köztünk marad – TOP 10 álláskeresés a hazai munkaerőpiacon (2014.02.289/mp3

    • A Gazdasági Rádióban Egri Nagy Erzsébet szerkesztő-riporter kérdezte Katona Ferencet arról, hogy 50 év felett, ügyfélszolgálati vezetőből, alkalmazotti státuszból hogyan vált az ALITERA Kft. egyik tulajdonosává, miközben küzdelmet folytatott betegséggel, önmagával és a magyar valósággal.

Állás és karrier - 50 feletti lehetőségek - Gazdasági Rádió (2008.05) /mp3

    • A „rossz ügyfél-jó ügyfél” vállalati szempontú megítéléséről, az ügyfelek „besorolásáról”, a vállalati ügyfélkapcsolatokban alkalmazott ügyfél-szegmentációról is szóltam az élő adásban a RÁDIÓ CAFE műsorában. Sajnos a felvétel nem professzionális minőségű, de a tartalma mindenképpen érdekes.

Rövid riport - az ügyfél tisztelete - Rádió Cafe (2009.12.08) /mp4 (gyenge minőségű felvétel)