csik1

Partnereink

„Amíg elkülönítjük magunkat, könnyű az embereket hibáztatni. Amint elismerjük, hogy összetartozunk, több felelősséget kell vállalnunk magunkért és másokért."
Andrew Matthews

Veszteg Józseffel és partnereivel évtizedes kapcsolatban állunk, számos közös projekten dolgoztunk, munkánk jól kiegészíti egymást.

Jó megoldás a mikro és kisvállalkozások számára, mert gyakorlati segítség mellett, szakmai irányítással, részvétellel valóban sikeresen kivitelezhető egy fejlesztés, vagy a változáskezelés, menedzselés, projektek végig vitele, amely sok esetben igencsak „idegen” terület a saját szakmájukat kiválóan művelő mikro- és kisvállalkozók számára.

 

 

A mikro- és kisvállalkozások nélkülözhetetlen segítője a Cégiránytű, naprakész jogszabályi információkkal, gyakorlatban használható kalkulátorokkal, szerződés mintákkal, szabályzatokkal. Mindig aktuális és azonnal használható információk, segédanyagok találhatóak Lenkei József ügyvezető segítségével.

 

 

A linkgyűjtemény címszavak segítségével, tematikusan segíti a célzott keresést.

 

 

Álláskereséshez használható portál, amely magyar és nemzetközi szinten nyújt segítséget tematikus keresésési lehetőséggel a konkrét állás megtalálásában.  

 

 

Támogatásunk

 

GOETHE GAIT LAB Biomechanikai mozgáslabor 2009-ben alakult meg, amely nagymértékben Steiner Henriette  egészségügyi mérnök; okleveles humán-orvosbiológus, elkötelezett munkájának eredménye.

A kutatólaboratórium célja egy olyan Magyarországon mindenképpen, de talán Európában is egyedülálló mozgásvizsgáló laboratórium működtetése, mely képes a normálistól eltérő fejlődésű vizsgálati személy fogadására, állapotának felmérésére biztonságos, gyors, fájdalommentes, és mégis sok adatot szolgáltató módon.