csik1

Álláskeresőknek

"Ha egyelőre nem is tudunk változtatni a sorsunkon, a jelen pillanatban pozitív hozzáállást alakíthatunk ki magunkban sorsunk iránt. Aztán kinyílik ez az ajtócska, és hirtelen megállapítjuk, hogy nyitott kapuk vannak ott, ahol korábban falakat sejtettünk."
Kurt Tepperwein

Állást keresőknek az álláskeresés rejtelmeiről a blogon korábban írt cikkemben több hasznos tanácsot talál, amit érdemes megfontolni az állást keresőknek.

A ma emberének sok elvárásnak kell megfelelnie, de hogy melyek azok, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy hőn áhított állást megszerezhessünk, nem is olyan egyértelmű.  Az önéletrajz megírása rutinfeladat lehet, a motivációs levél írása sem nagy kunszt. Mégis csak akkor gondolkodunk el azon, hogy lehet, hogy valamit nem jól csinálunk, ha már a sokadik elküldött pályázatunk alapján sem kerestek minket se telefonon, se e-mailben.  Nem a segítség kérése nehéz, csak annak elismerése, hogy szükség van rá, de Ön már ezt a nehéz első lépést is megtette, mert most itt van, és máris letöltheti egy kiválasztással foglalkozó szakember szakmai segítségét az "Álláskeresés rejtelmei"-t. Az ára mindössze annyi, hogy megadja elérhetőségi adatait.

Sajnos technikai problémák miatt egyelőre kikapcsoltuk az automatikus feliratkozási lehetőséget, de az email cím, név megadásával elküldjük az "Álláskeresés rejtelmei" szakmai anyagot!. Kérjük, írja meg nekünk az igénylését a Kapcsolati oldalunkon! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! 

Minden visszajezést szívesen fogadunk.

Az álláskeresés rejtelmei sikeres felhasználását kívánjuk!
Amennyiben további segítségre van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére, keressen bátran!

                                                               Üdvözlettel:

                                                                                   Katona Erzsébet
                                                                                           ügyvezető
 

 

Magyarországi álláskereséshez ajánljuk figyelmébe partenerünket:

Állásajánlatok Magyarországon