csik1

ALITERA – ügyfélkapcsolat fejlesztése - tréning, coaching, képzés, kiválasztás, tanácsadás, Call Center HR fejlesztés

 

ALITERA Ügyfélkapcsolat Fejlesztés

tréning, coaching, képzés, kiválasztás, tanácsadás, call center HR fejlesztés

FONTOS közlemény: ONLINE konzultációra, coachingra, képzésre is rendelkezésre állunk!

Minden vállalkozás folyamatosan, interaktívan kapcsolatban áll tágabb és közvetlen környezetével, és nyílván minél tudatosabb ez az interakció, annál sikeresebb.

Kétségtelen tény, hogy ma már a technológia komoly segítséget nyújt ahhoz, hogy a környezetből érkező hatásokat gyorsan és hatékonyan dolgozza fel egy vállalat, és ahhoz is, hogy ezeket az adatokat a megfelelő szakemberek értelmezzék, és így a szükséges válaszreakciókat előkészíthetik, és végül meg is tegyék a szükséges lépéseket. Azonban ahhoz, hogy a vezetés a vállalat tevékenységével hatékonyan reagáljon egy aktuális helyzetre, a dolgozók ezt a helyzethez igazodó módon értelmezzék, elkötelezetten megvalósítsák, ma sem elég „csak” a technikai segítség, a marketing, az értékesítés, a jó akarat, a küldetéstudat, a szakma szeretete, netán a jó társaság és még sok egyéb „apróság”.

A vállalat ügyfélköre is folyamatosan és érzékenyen reagál a vállalat tevékenységére, és az elvárásaihoz képest tapasztaltakról a „pénztárcájuk nyitásával" vagy "csukásával" adják meg értékelésüket.

Az ügyfelek még ma is viszonylag ritkán emelnek szót, ha valami nem az elvárásaik szerint történik, azonban az elpártolás szinte biztosan bekövetkezik, de ezt nyílván nem érdemes megvárni. Nagyon könnyű elképzelni – hiszen mindannyian valahol vevők, ügyfelek, vásárlók is vagyunk –, hogy egy adott szolgáltatóval, kereskedővel szemben mi lehet az alapvető elvárása egy ügyfélnek, és ebben benne van az is, hogy ezt hogyan, milyen módon és kitől szeretné megkapni a potenciális, vagy akár a meglévő ügyfél, vevő.

Ezzel el is érkeztünk az ügyfélkapcsolatok terén (is) kulcsfontosságú tényezőkhöz. Az ügyfélkapcsolatok esetében nem a vállalatról beszélünk „általában” és főleg „személytelenül”, hanem a (vállalat) munkatársának és a vevőnek/ügyfélnek a kapcsolatáról és interakciójukról.

A munkatárs és ügyfél a két főszereplő, hiszen a közöttük zajló események hatnak a vállalat külső és belső kapcsolataira, kommunikációjára, azaz a vállalat teljes ügyfélkapcsolatára. Az ügyfél, vevő többféle csatornán léphet kapcsolatba a vállalattal – ma a technika sok lehetőséget kínál –, azonban mindegyik kapcsolati csatorna két „végén” egy-egy ember van.  

Az adott cég munkatársa, akár online válaszol, akár telefonon beszél az ügyfelekkel, akár személyesen fogadja a vevőket, az lesz a döntő jelentőségű a "találkozás" élményében, hogy hogyan és mit mond, tesz, és azt hogyan kommunikálja az ügyfelek felé.

A szaktudás a megoldáshoz kell, a lehető legjobb megoldás megtaláláshoz, de hogy addig el lehessen jutni, szükség van a munkatárs és az ügyfél együttműködésére, méghozzá a konszenzuson alapuló együttműködő kommunikációra! Csakis így érhető el, hogy az ügyfelek lojalitása megerősödjön, hogy a még csak érdeklődő, potenciális vevőből, valóban vásárló vevő legyen, vagy a panaszos ügyfél „megmaradjon”.

Ahhoz, hogy elkötelezetté tegyük vevőinket, ügyfeleinket, nem elég jól tenni a dolgunkat, hanem folyamatosan jobbat kell nyújtanunk önmagunknál!

Érthető tehát, hogy az ügyfél és a munkatárs kapcsolatában mutatkozik meg a legnagyobb jelentősége az ügyfélkapcsolat minőségének, ami azonban így egy meglehetősen nehezen értelmezhető fogalom, jóllehet sejtésünk van a tartalmával kapcsolatban.

Miből áll az ügyfélkapcsolat minősége?

A teljesség igénye nélkül, néhány különösen fontosnak tartott érték:

  • Az ügyfélközpontú vállalati gondolkodás
  • A dolgozói márkaképviselet
  • Hatékony, korszerű ügyfélkapcsolati kommunikációból és folyamatok
  • A dolgozók szakmai és kommunikációs, ügyfélkezelési szakértelme
  • A vállalati csapatmunka
  • A folyamatos vállalati szintű tanulás, fejlődés

ALITERA Ügyfélkapcsolati Fejlesztő Központ

Az „aliter” latin eredetű szó, a jelentése másképpen, így a nevünkben is vállalt hitvallásunknak megfelelően kidolgoztuk - a vállalati ügyfélkapcsolatok teljes folyamatának támogatására, a minőségi ügyfélkapcsolatok érdekében -, három fő terület fejlesztésének programját.

Hisszük és valljuk, hogy „Nem a kapcsolattal érjük el a  jó eredményt, hanem az eredmények alapozzák meg a jó kapcsolatot." (Luca di Montezemolo)

FONTOS közlemény: online konzultációra,
képzésre, fejlesztésre is rendelkezésre állunk!
 

Keressen bizalommal bennünket, olvassa honlapunkat, blogunkat, írjon nekünk a Kapcsolati oldalon 

Tréning, coaching

Ügyfélkapcsolat fejlesztés másképp - tréning, coaching

A minőségi ügyfélkapcsolatok működtetéséhez az ügyfélkezelés, kommunikáció terén is kiválóan képzett, megfelelően motivált és együttműködő munkatársakra van szükség. Az employee branding (munkatársi márkaképviselet), rendkívül fontos a vállalatok számára, hiszen a munkatársaknak tisztában kell lenniük, és egyúttal képviselniük kell mindazt, amivel több, jobb, másabb, az a cég ahol dolgozik.

A lojális munkatársi csapat kialakításához a vezetői készségek fejlesztésére is szükség van, hiszen nem elég a célokat kitűzni, azokat együttesen végre is kell hajtani.

Akkor lesz sikeres egy vállalat, ha a munkatársai is elégedettek, ezért a különféle kommunikációs és ügyfélkezelési képességek fejlesztéséhez, az ügyfélkapcsolatok erősítéséhez az ALITERA rendszerszemléletű fejlesztő tréning és coaching programja megfelelő alapot és támogatást nyújt.

További információkért tekintse meg tematikus oldalainkat is!

Kiválasztás

Munkatárs kiválasztás tesztekkel

Munkatársak kiválasztása klasszikus módon: önéletrajz elemzéssel, telefonos és személyes interjúkkal,  tesztekkel, középvezető szintig. Elsősorban közvetlenül az ügyfelekkel kapcsolatba kerülő munkatársak és csoport-  és középvezetők kiválasztása a célterületünk.

Kifejezetten a hazai KKV szektor számára dolgoztuk ki, a Dinamikus kiálasztási eljárásunkat. Programunk dinamikusságát  a kiválasztási folyamat elemeire bontása és a kilépési pontok biztosítják. Ezáltal a teljes kiválasztási folyamatban külső szaktanácsadóként az együttműködésünk olyan szinten valósulhat meg, amilyen szinten az adott vállalat számára az a leghatékonyabb.

További információkért tekintse meg tematikus oldalainkat is!

Tanácsadás

A cég aktuális ügyfélkapcsolati szintjét feltárjuk a kapcsolati csatornák, a folyamatok, a technikai felszereltség, a humán erőforrás és a vevőszerzési koncepciója mentén.

Az ügyfélkapcsolati audit, tanácsadás keretén belül a titkos vásárló programmal (mystery shopping-próbavásárlás), és vevői elégedettségi méréssel az ügyfelek elvárásait és elégedettségi szintjét is felmérjük.

Az összefoglaló jelentés mellé cselekvési tervet is készítünk, és a további együttműködés során a megvalósításban is aktívan közreműködünk.

További információkért tekintse meg tematikus oldalainkat is!

Call Center HR fejlesztés

Call Center HR fejlesztés

A Call Center technológiát több mint 20 éve ismerjük, végig követtük és követjük a fejlődését, amely mára már Contact Centerré alakult át, és ezáltal a vállalatok ügyfélkezelésében stratégiai fontosságúvá vált.  Ugyanakkor, az. hogy az ügyfélszolgálat egyfajta tudásközpont is, az nem ennyire egyértelmű a vállalatok vezetői körében - sajnos még ma sem.

Ezért elkötelezetten dolgozunk a minőségi ügyfélkapcsolatok fejlesztése érdekében speciális támogatásainkkal  (pl. tanácsadás, minőségbiztosítás) és az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársak és vezetőik képességeinek, készségeinek fejlesztése érdekében szakmai és kommunikációs képzéseinkkel, tréningekkel.

 További információkért tekintse meg tematikus oldalainkat is!

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

 

ALITERA Ügyfélkapcsolati Korlátolt Felelősségű Társaság

1. Általános rendelkezések és elérhetőségek

A jelen adatkezelési tájékoztató az alitera.hu weboldalon illetve az ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. által kezelt, azonosított vagy azonosítható jogi és természetes személyre (érintett) vonatkozó bármely információ (személyes adat) kezelésére vonatkozik.

Az adatkezelést átlátható módon, az EU Általános 2016/679. számú Adatvédelmi Rendelete („GDPR”) szerinti kötelezettségnek való megfelelés szerint végezzük.

Az adatkezelő adatai:

Név: ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft.
Székhely- levelezési cím: 1188 Budapest, Nemes u. 111.
Cégjegyzékszám: 01-09-901-702
Cégjegyzéket vezeti: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 14389115-2-43

Telephely-iroda: 1183 Budapest, Gyömrői út 79-83. 29. épület 408.
(Sárkány Center Iirodaház)
Telefonszám: +36-1-294-4205
E-mail: info(kukac)alitera.hu
Weblap: www.alitera.hu

Képviselője: Katona Erzsébet ügyvezető
Elérhetőségei megegyeznek a fenti adatokkal.

Adatkezelés korábbi nyilvántartási számai:

  • NAIH-100110/2016.
  • NAIH-100111/2016.

Amennyiben a honlap látogatójaként bármilyen kérdése vagy észrevétele van a jelen Adatakezelési tájékoztatóval kapcsolatban, mielőtt használná a www.alitera.hu weboldalt, vagy valamilyen adatot a jelen tájékoztató szerint átadna, bátran lépjen kapcsolatba a honlap tulajdonosával, az ALITERA Kft. fenti elérhetőségeinek valamelyikén.

2. Az Adatkezelési tájékoztató megismerése és elfogadása

A honlap használatával, valmint az alábbi felsorolt  felhasználás során a személyes adat rendelkezésre bocsátásával Ön megerősíti, hogy a Tájékoztatónak az adat rendelkezésre bocsátásának időpontjában hatályos változatát megismerte és kifejezetten elfogadja.

3. A kezelt adatok köre és adatkezelési célja, jogalapja, időtartama

Az alitera.hu. weboldalon az ingyenes tudásanyagok letöltésekor, valamint a hírmagazinra való feliratkozáskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírások szerint bizalmasan kezeljük, zárt rendszerben, harmadik félnek nem adjuk át.

Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása (letöltésre és/vagy hírmagazinra való feliratkozás), valamint a Grt. 6. §-a, az adatkezelés időtartama, az utolsó letöltéstől számított 10 év.

Az általunk küldött hírlevelek, események meghívója minden esetben tartalmaznak leiratkozó linket, a feliratkozó által közölt adatok a linkre kattintás után automatikusan és azonnal törlésre kerülnek. A leiratkozás postán vagy e-mailben is kérhető, ebben az esetben visszaigazolást küldünk az adattörlés tényéről a választott kapcsolati csatornán.

3.1. Hírmagazin

A www.alitera.hu weblapokon történő hírmagazinra feliratkozás esetén az alábbi adatokat rögzítjük: név, e-mail cím, feliratkozás dátuma, feliratkozás IP címe, feliratkozás megerősítésének időpontja, megerősítés IP címe, hírlevél megnyitások, hírlevelekben található linkekre történő kattintás.

Az adatkezelés célja: Hírmagazin küldés ügyfélkapcsolati témában érdekes szakmai tartalommal, az ALITERA Kft. saját képzéseiről, tanfolyamairól, eseményeiről szóló értesítések küldése.
Az adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása (hírmagazin feliratkozás).
Az adatkezelés időtartama: Az utolsó hírlevél megnyitástól számított 10 év.

3.3. Feliratkozás ingyenes szakmai anyagok letöltésére

A www.alitera.hu weblapokon történő ingyenes szakmai anyagok letöltésére feliratkozás esetén az alábbi adatokat rögzítjük: név, e-mail cím, munkakör, feliratkozás dátuma, feliratkozás IP címe, feliratkozás megerősítésének időpontja, megerősítés IP címe, a megnyitás és a letöltéshez tartozó linkekre történő kattintás.

Az adatkezelés célja: Ingyenes szakmai anyag megküldése, információk az ALITERA Kft. kapcsolódó képzéseiről, tanfolyamairól, eseményeiről.
Az adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása (letöltésre való feliratkozás).
Az adatkezelés időtartama: Az utolsó letöltéstől számított 10 év.

3.4. Üzenet küldés a honlapon

A honlap "Kapcsolati oldalán" a kapcsolati űrlap kitöltése után elküldött üzenetben a megadott név, email cím , az üzenet tárgya és tartalma a kapcsolatfelvételt szolgálja a honlap látogatójának az Alitera Kft. szolgáltatásai iránti érdeklődése kapcsán. A honlap rendszerén keresztül elküldött adatok nem kerülnek tárolásra, ha már az érdeklődés tárgyával kapcsolatos releváns kommunikáció befejeződött.

4. Az alitera.hu cookie használata

Az alitera.hu weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

A cookie célja az adott oldal minél magasabb színvonalú működésének biztosítása, a felhasználói, látogatói élmény növelése. A cookie-t a honlap látogatója képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa. A cookie-k alkalmazásának tiltásával a Érintett tudomásul veszi, hogy cookie nélkül az adott oldal működése nem teljes értékű.

A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához..

5. Az érintett jogai

A feliratkozó személyek tájékoztatást kérhetnek a feliratkozáskor megadott személyes adataik kezeléséről. A feliratkozó személyek elvégezhetik a személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését minden kiküldött hírlevélben, valamint az adatkezelő fenti elérhetőségein is kérhetik  az adataik törlését vagy a módosítását. Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen a vonatkozó törvényekben meghatározott esetekben.

6. Jogorvoslati lehetőségek

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

http://naih.hu/; 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: +36-1-391-1400; fax: +36-1-391-1410; e-mail: ugyfelszolgalat (kukac) naih.hu


Az alitera.hu weboldal  jelen adatkezelési tájékoztatója visszavonásig, vagy a módosításig érvényes.

Budapest, 2018. április 30. - Katona Erzsébet ügyvezető, ALITERA Kft.